Πολιτική Επιστροφών

Οι πελάτες μας μπορούν να ζητήσουν την αντικατάσταση των προϊόντων ή την πλήρη επιστροφή χρημάτων μέσα σε 10 ημερολογιακές ημέρες από την ημέρα παράδοσης των προϊόντων (με βάση τα έγγραφα παραλαβής) με την προϋπόθεση ότι αυτά τηρούν όλους τους όρους που αναφέρονται παρακάτω.

​​-Μη ελαττωματικό προϊόν

 

Εάν παραλάβατε διαφορετικό προϊόν από αυτό που παραγγείλατε (λάθος εκτέλεση παραγγελίας από www.lighthouseath.com), όλα τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν εμάς. Θα φροντίσουμε να καλυφτείτε άμεσα με το σωστό είδος και στην περίπτωση μη διάθεσης του είδους ή σας επιστρέφουμε τα χρήματά σας ή αγοράζετε κάποιο άλλο είδος/είδη.

Στην περίπτωση που μετανιώσατε για την ηλεκτρονική σας επιλογή (μη προβληματικό), μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 10 ημερολογιακών ημερών από την έκδοση λιανικής απόδειξης ή τιμολογίου και σας επιστρέφουμε τα χρήματα σας ή αγοραζετε κάποιο άλλο είδος/είδη. 

Σε κάθε περίπτωση υποχρεούστε να αποστείλετε το προϊόν στην άρτια κατάσταση στην οποία το παραλάβατε χωρίς δηλαδή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία του και επιβεβαιώνοντας με φωτογραφικό υλικό ότι δεν έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις του προϊόντος. Επιπλέον, οφείλετε να συμπεριλάβετε την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο που λάβατε με το προϊόν. Η επιστροφή θα γίνεται δεκτή μόνο μέσω αποστολής με μεταφορική εταιρεία (ΕΛΤΑ κούριερ) και μόνο κατόπιν έγκρισης της εταιρείας. Επιστροφές δεν γίνονται δεκτές εφόσον έχει χρησιμοποιηθεί το προιόν ή έχει παραποιηθεί η εξωτερική/εσωτερική εργοστασιακή συσκευασία.

Η επιστροφή χρημάτων γίνεται μόνο μέσω τράπεζας σε λογαριασμό του πελάτη.

Δεν μπορεί να επιστραφεί το κόστος των μεταφορικών παρά μόνο η αξία των προϊόντων.

-Ελαττωματικό προϊόν

Τα έξοδα για την επιστροφή και αντικατάσταση ενός ελαττωματικού προϊόντος τα αναλαμβάνουμε εμείς με την προϋπόθεση ότι η επιστροφή θα γίνει μέσω ΕΛΤΑ COURIER. Θα φροντίσουμε να καλυφτείτε άμεσα με το σωστό προϊόν, ενώ στην περίπτωση μη διάθεσης του είδους σας επιστρέφουμε τα χρήματά σας ή αγοράζετε κάποιο άλλο προϊόν.

​​Τρόποι πληρωμής:

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με τρεις (3) διαφορετικούς τρόπους: 

1. Πληρωμή στο κατάστημα

Εξόφληση με μετρητά ή μέσω POS και παραλαβή της παραγγελίας σου χωρίς επιπλέον χρέωση από την αποθήκη μας στην οδό Χρυσοστόμου Σμύρνης 99, Μοσχάτο Αττικής.

2. Αντικαταβολή 

Εξόφληση  της παραγγελίας κατά την παράδοση στο χώρο σας πληρώνοντας το σύνολο  του λογαριασμού στον υπάλληλο της εταιρείας  ταχυμεταφορών. Η υπηρεσία  της αντικαταβολής έχει επιπλέον χρέωση 2 ευρώ στο σύνολο της παραγγελίας.

3. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Εξόφληση  της παραγγελίας σας με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό και αποστολή  του αποδεικτικού της κατάθεσης με e-mail στο lighthouseathsales@gmail.com για άμεση  αποστολή.  Οι συνεργαζόμενες Τράπεζες για την κατάθεση της αξίας της παραγγελίας σας είναι:

Εθνική  GR9801103370000033700679112

Δικαιούχος: Λουκαδόπουλος Μηνάς & Σία ΟΕ

Αιτιολογία κατάθεσης: ο αριθμός παραγγελίας

(!)Σημείωση: Εφόσον η κατάθεση γίνει από άλλη τράπεζα υπάρχουν επιπλέον διατραπεζικά έξοδα που επιβαρύνουν τον πελάτη.

                                       

Επικοινωνία

Χρυσοστόμου Σμύρνης 99

Μοσχάτο, ΤΚ 18345

Τηλ: 210-4828533

© 2019 by LMCO Proudly created with Wix.com